Politica de Rambursare

ANULĂRI SAU MODIFICĂRI

Dacă doriți să anulați sau să modificați comanda dumneavoastră, puteți face acest lucru cu condiția ca aceasta să fie efectuată în termen de 24 de ore.

Vă rugăm să înțelegeți că nu vom putea să vă anulăm comanda sau să facem modificări după 24 de ore de la confirmarea plății, deoarece facem tot posibilul pentru a procesa și a expedia articolele cât mai repede posibil.

Nu vom fi răspunzători pentru adrese incorecte sau alte informații greșite furnizate de clienți în timpul procesului de Checkout care au ca rezultat pierderea pachetului (pachetelor) sau livrarea ratată de către curieri.

Este responsabilitatea clientului să verifice informațiile furnizate pe site-ul nostru web și așa cum apar pe pagina de confirmare a comenzii.

Trimiteți-ne imediat un e-mail la adresa support@topbrandsromania.com dacă ați observat informații greșite, dacă aveți nevoie să faceți modificări sau să anulați comanda.

RETURURI SAU SCHIMBURI

Puteți returna comanda în termen de 14 zile de la data la care a fost livrată la adresa dvs. (conform informațiilor de urmărire) pentru o rambursare sau înlocuire. Dacă au trecut 14 zile de la achiziția dvs., din păcate, nu vă putem oferi o rambursare sau un schimb.
În cazul în care s-a făcut o greșeală din partea noastră (de exemplu, un articol greșit, piese incomplete și etc.) sau produsul a ajuns deteriorat, vom corecta acest lucru fără niciun cost suplimentar pentru dvs.
Pentru orice alt motiv, vi se va cere să ne trimiteți produsul înapoi și să plătiți taxele de expediere și de manipulare asociate, deoarece nu putem colecta colete cu plata ramburs. Articolul (articolele) trebuie să fie nefolosit(e) și în aceeași stare în care l-ați primit și trebuie să fie, de asemenea, în ambalajul original sau similar. În cazul în care produsele returnate care ajung la noi au zgârieturi, lipsesc foliile de protecție sau sigiliile sunt rupte, ne rezervăm dreptul de a refuza rambursările.

După ce returnarea dvs. a fost inspectată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit articolul (articolele) returnat(e). De asemenea, vă vom trimite un e-mail de notificare dacă va fi procesată o rambursare integrală sau parțială.

De asemenea, vom solicita o taxă de reaprovizionare echivalentă cu 45 RON, pentru toate articolele returnate, pentru a acoperi cheltuielile de reambalare și de refacere a inventarului. Suma va fi dedusă din suma rambursabilă.

Nu se acceptă returnarea următoarelor produse:
  • Produse care au fost deschise (produse cosmetice)
  • Produse care au fost testate/folosite
  • Produse care nu au etichetele intacte au sigiliile rupte sau șterse
  • Produse achiziționate de la alte magazine
  • Produse care nu sunt însoțite de documente care dovedesc achiziția (factură sau bon fiscal)
  • Produse cu ambalajul deteriorat în orice mod
RAMBURSĂRI

Rambursările sunt procesate imediat după ce primiți prin e-mail confirmarea de rambursare sau chitanța de rambursare de la noi. Contravaloarea produselor returnate va fi rambursată prin transfer bancar și numai în conturile aparținând băncilor din România.

ADDENDUM

În funcție de circumstanțele comenzii, TopBranduriRomânia™ își rezervă dreptul de a acorda sau de a decide dacă va fi necesară o rambursare integrală, o rambursare parțială sau o înlocuire, deoarece fiecare scenariu al clientului este diferit și trebuie tratat individual.