Termeni și Condiții de Utilizare

PREZENTARE GENERALĂ

Acest site este administrat de TopBranduriRomânia . Pe tot parcursul site-ului, termenii "noi", "ne" și "nostru" se referă la TopBranduriRomânia.

TopBranduriRomânia oferă acest site web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dumneavoastră, utilizatorul, cu condiția acceptării de către dumneavoastră a tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor menționate aici.

Vizitând site-ul nostru și/sau achiziționând ceva de la noi, intrați în "Serviciul" nostru și sunteți de acord cu următorii termeni și condiții ("Termeni de serviciu", "Termeni"), inclusiv cu termenii și condițiile și politicile suplimentare la care se face referire în prezentul document. la care se face referire și/sau care sunt disponibile prin intermediul unui hyperlink. Acești Termeni de serviciu se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la utilizatorii care sunt navigatori, vânzători, clienți, comercianți și/sau contribuitori de conținut.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de utilizare înainte de a accesa sau de a utiliza site-ul nostru. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să vă supuneți acestor Termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, nu puteți accesa site-ul web și nu puteți utiliza niciun serviciu. În cazul în care acești Termeni de servicii sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni de servicii.

Orice caracteristici sau instrumente noi adăugate la magazinul actual fac, de asemenea, obiectul Termenilor de serviciu. Puteți consulta cea mai recentă versiune a Termenilor de serviciu în orice moment pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni de serviciu prin publicarea de actualizări și/sau modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Continuarea utilizării sau a accesului la site-ul web după publicarea modificărilor constituie acceptarea acestor modificări.

Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc. Aceștia ne furnizează platforma de comerț electronic online care ne permite să vă vindem produsele și serviciile noastre.

SECȚIUNEA 1 - TERMENII MAGAZINULUI ONLINE

Prin acceptarea acestor Termeni de utilizare, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia dumneavoastră de reședință sau că aveți vârsta majoratului în statul sau provincia dumneavoastră de reședință și ne-ați dat consimțământul de a permite oricăreia dintre persoanele minore aflate în întreținerea dumneavoastră să utilizeze acest site pentru a utiliza.

Nu trebuie să utilizați produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și nu trebuie să utilizați Serviciul pentru a încălca legile din jurisdicția dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind drepturile de autor).

Nu trebuie să transmiteți viermi sau viruși sau orice cod de natură distructivă.

Încălcarea sau încălcarea oricăruia dintre Termeni va duce la încetarea imediată a Serviciilor dumneavoastră.

SECȚIUNEA 2 - TERMENI ȘI CONDIȚII

Ne rezervăm dreptul de a refuza oricând, din orice motiv, furnizarea de servicii pentru oricine.

Înțelegeți că conținutul dvs. (altul decât informațiile despre cardul de credit) poate fi transferat necriptat și implică (a) transmisii prin diverse rețele; și (b) modificări pentru a satisface și a se adapta la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile despre cardul de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transmiterii prin rețele.

Sunteți de acord să nu reproduceți, să duplicați, să copiați, să vindeți, să revindeți sau să exploatați nicio porțiune a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau la orice contact de pe site-ul web prin intermediul căruia este furnizat Serviciul, fără permisiunea scrisă expresă din partea noastră.

Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau afecta în alt mod acești Termeni.

SECȚIUNEA 3 - ACURATEȚEA, INTEGRALITATEA ȘI ACTUALITATEA INFORMAȚIILOR

Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialele de pe acest site sunt furnizate doar cu titlu de informații generale și nu ar trebui să se bazeze pe ele sau să fie folosite ca bază unică pentru luarea unor decizii fără a consulta surse de informații primare, mai exacte, mai complete sau mai actuale. Orice încredere acordată materialelor de pe acest site este pe propriul risc.

Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice nu sunt în mod necesar actuale și sunt furnizate doar ca referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu suntem obligați să actualizăm informațiile de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați modificările aduse site-ului nostru.

SECȚIUNEA 4 - MODIFICĂRI ALE SERVICIULUI ȘI ALE PREȚURILOR

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) în orice moment și fără notificare prealabilă.

Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de o terță parte pentru orice modificare, schimbare de preț, suspendare sau încetare a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot fi disponibile în cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu Politica noastră de returnare.

Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor noastre afișate în magazin. Nu putem garanta că afișarea culorilor pe monitorul computerului dvs. va fi exactă.

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vânzarea produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, zonă geografică sau jurisdicție. Ne putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate în orice moment, fără notificare prealabilă, la discreția noastră exclusivă. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcută pe acest site este nulă acolo unde este interzisă.

Nu garantăm că calitatea produselor, serviciilor, informațiilor sau a altor materiale pe care le achiziționați sau le obțineți va corespunde așteptărilor dumneavoastră sau că orice erori din Serviciu vor fi corectate.

SECȚIUNEA 6 - ACURATEȚEA INFORMAȚIILOR PRIVIND FACTURAREA ȘI CONTUL

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați la noi. Putem, la discreția noastră exclusivă, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate pe persoană, pe gospodărie sau pe comandă. Aceste restricții se pot aplica comenzilor prin sau sub același cont de client, același card de credit și/sau comenzilor care utilizează aceeași adresă de facturare și/sau de expediere. În cazul în care modificăm sau anulăm o comandă, este posibil să încercăm să vă notificăm prin contactarea adresei de e-mail și/sau a adresei de facturare/numărului de telefon pe care le-ați furnizat în momentul comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau de a interzice comenzile care, la discreția noastră exclusivă, par a fi plasate de dealeri, revânzători sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizați informații de cumpărare și de cont actuale, complete și exacte pentru toate achizițiile pe care le faceți din magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați cu promptitudine contul și alte informații, inclusiv adresa de e-mail și numerele și datele de expirare ale cărții de credit, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă putem contacta dacă este necesar.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica noastră de rambursare.

SECȚIUNEA 7 - INSTRUMENTE OPȚIONALE

Este posibil să vă oferim acces la instrumente ale unor terțe părți asupra cărora nu avem niciun control sau control.

Recunoașteți și sunteți de acord că vă oferim acces la astfel de instrumente "așa cum sunt" și "așa cum sunt disponibile", fără niciun fel de garanții, declarații sau condiții de orice fel și fără nicio aprobare. Nu avem nicio răspundere de niciun fel care rezultă din sau este legată de utilizarea de către dvs. a instrumentelor opționale ale unor terțe părți.

Orice utilizare de către dvs. a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propriul risc și la propria discreție și trebuie să vă asigurați că sunteți familiarizat cu și sunteți de acord cu termenii și condițiile în baza cărora instrumentele sunt furnizate de către furnizorul (furnizorii) terț(i) relevant(i).

De asemenea, este posibil ca, în viitor, să oferim noi servicii și/sau caracteristici prin intermediul site-ului (inclusiv, lansarea de noi instrumente și resurse). Astfel de noi caracteristici și/sau servicii vor face, de asemenea, obiectul acestor Termeni de servicii.

SECȚIUNEA 8 - LEGĂTURI CU TERȚE PĂRȚI

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot conține materiale de la terțe părți.

Linkurile terților de pe acest site vă pot direcționa către site-uri web ale unor terțe părți care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acurateței și nu oferim nicio garanție și nu avem nicio răspundere sau responsabilitate pentru materialele sau site-urile web ale terților sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale terților.

Nu suntem răspunzători pentru niciun fel de daune sau prejudicii legate de achiziționarea sau utilizarea oricăror bunuri, servicii, resurse, conținuturi sau alte tranzacții efectuate în legătură cu site-urile web ale unor terțe părți. Examinați cu atenție și înțelegeți politicile și practicile terților înainte de a încheia orice tranzacție. Plângerile, reclamațiile, îngrijorările sau întrebările referitoare la produsele terților trebuie adresate terților.

SECȚIUNEA 9 - COMENTARII ALE UTILIZATORILOR, FEEDBACK ȘI ALTE TRIMITERI

Dacă, la solicitarea noastră, trimiteți anumite contribuții specifice (de exemplu, participări la concursuri) sau trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale fără a fi solicitate de noi, fie online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (colectiv " comentarii'), sunteți de acord că putem, în orice moment, fără limitare, să edităm, copiem, publicăm, distribuim, traducem și folosim în orice fel orice comentariu pe care ni-l trimiteți. Nu suntem și nu vom avea nicio obligație (1) de a păstra confidențialitatea comentariilor; (2) de a plăti compensații pentru comentarii; sau (3) de a răspunde la comentarii.

Putem, dar nu avem nicio obligație să revizuim, să edităm sau să eliminăm conținutul pe care îl considerăm, la propria noastră discreție, ilegal, abuziv, amenințător, defăimător, pornografic, obscen sau în orice alt mod inacceptabil sau care încalcă orice parte a proprietății intelectuale sau acești Termeni de utilizare.

Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor încălca drepturile unei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, marca comercială, confidențialitatea, drepturile de personalitate sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor conține materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene, nici nu vor conține viruși informatici sau alte programe malware care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site web asociat. Nu trebuie să folosiți o adresă de e-mail falsă, să vă dați drept altcineva decât dumneavoastră sau să ne induceți în eroare pe noi sau pe terți cu privire la originea comentariului dumneavoastră. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentariu pe care îl faceți și pentru acuratețea acestuia.

SECȚIUNEA 10 - INFORMAȚII PERSONALE

Furnizarea de către dvs. a informațiilor personale prin intermediul magazinului este reglementată de Politica noastră de confidențialitate.

SECȚIUNEA 11 - ERORI, INEXACTITĂȚI ȘI OMISIUNI

Ocazional, pot exista informații pe site-ul nostru sau în Serviciu care să conțină erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot fi legate de descrierile produselor, prețuri, promoții, oferte, costuri de expediere a produselor, timpii de tranzit și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informațiile sau de a anula comenzile în cazul în care informațiile din Serviciu sau de pe orice site web asociat sunt inexacte, în orice moment și fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda).

Nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica orice informație din Serviciu sau de pe orice site web asociat, inclusiv, fără limitare, informațiile privind prețurile, cu excepția cazului în care acest lucru este cerut de lege. Nicio dată de actualizare sau de reînnoire specificată aplicată în Serviciu sau pe orice site web asociat nu trebuie considerată ca o indicație că toate informațiile din Serviciu sau de pe orice site web asociat au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE

În plus față de alte interdicții prevăzute în Termenii de utilizare, vă este interzisă utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia (a) în orice scop ilegal; (b) pentru a determina alte persoane să efectueze sau să participe la orice act ilegal; (c) pentru a încălca orice regulament, regulă, lege sau ordonanță internațională, federală, provincială sau de stat, precum și orice lege sau ordonanță locală; (d) să încalce sau să violeze drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) să hărțuiască, să abuzeze, să insulte, să facă rău, să defăimeze, să denigreze, să intimideze sau să discrimineze pe bază de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau handicap; (f) să furnizeze informații false sau înșelătoare; (g) să încarce sau să transmită viruși sau orice alt tip de cod malițios care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care afectează funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web conex, a altor site-uri web sau a internetului; (h) să colecteze sau să urmărească informațiile personale ale altora; (i) pentru spam, phishing, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) în orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze cu sau să eludeze funcțiile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web conex, ale altor site-uri web sau ale internetului. Ne rezervăm dreptul de a vă întrerupe utilizarea Serviciului sau a oricărui site web conex pentru încălcarea oricăreia dintre practicile interzise. afectează alte site-uri web sau Internetul; (h) să colecteze sau să urmărească informațiile personale ale altora; (i) pentru spam, phishing, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) în orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze cu sau să eludeze caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web conex, ale altor site-uri web sau ale Internetului. Ne rezervăm dreptul de a vă întrerupe utilizarea Serviciului sau a oricărui site web conex pentru încălcarea oricăreia dintre practicile interzise. afectează alte site-uri web sau Internetul; (h) să colecteze sau să urmărească informațiile personale ale altora; (i) pentru spam, phishing, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) în orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze cu sau să eludeze caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web conex, ale altor site-uri web sau ale Internetului. Ne rezervăm dreptul de a vă întrerupe utilizarea Serviciului sau a oricărui site web conex pentru încălcarea oricăreia dintre practicile interzise.

SECȚIUNEA 13 - RENUNȚAREA LA GARANȚII; LIMITAREA RĂSPUNDERII

Nu garantăm, nu declarăm și nu garantăm că utilizarea de către dvs. a serviciului nostru va fi neîntreruptă, oportună, sigură sau fără erori.

Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute în urma utilizării serviciului vor fi exacte sau fiabile.

Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina serviciul pe termen nelimitat sau anula serviciul în orice moment, fără a vă anunța.

Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau incapacitatea de a utiliza serviciul este în întregime pe propriul risc. Serviciul și toate produsele și serviciile care vă sunt furnizate prin intermediul Serviciului sunt (cu excepția cazului în care noi precizăm în mod expres) furnizate "așa cum sunt" și "așa cum sunt disponibile" pentru uzul dumneavoastră, fără nicio reprezentare, garanție sau condiție de niciun fel, fie ea expresă sau implicită, inclusiv toate garanțiile sau condițiile implicite de vandabilitate, calitate comercială, adecvare la un anumit scop, durabilitate, titlu și nerespectare.

În nici o circumstanță TopBranduriRomânia nu va accepta erori sau omisiuni în conținut, sau orice pierdere sau daună de orice fel care rezultă din utilizarea serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau pus la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar dacă ați fost informat de posibilitatea acestora. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții răspunderea noastră va fi limitată în măsura maximă permisă de lege. chiar dacă ați fost informat de posibilitatea acestora. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau accidentale, în astfel de state sau jurisdicții răspunderea noastră va fi limitată în măsura maximă permisă de lege. chiar dacă ați fost informat de posibilitatea acestora. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau accidentale, în astfel de state sau jurisdicții răspunderea noastră va fi limitată în măsura maximă permisă de lege.

SECȚIUNEA 14 - DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să exonerați de răspundere TopBranduriRomânia și pe părintele, filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractanții, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, stagiarii și angajații noștri împotriva oricărei reclamații sau cereri, inclusiv taxele rezonabile de avocat, suportate de orice terță parte din cauza sau care rezultă din încălcarea de către dvs. a acestor Termeni de serviciu sau a documentelor menționate aici, sau din încălcarea de către dvs. a oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.

SECȚIUNEA 15 - DIVIZIBILITATE

În cazul în care orice dispoziție din acești Termeni de serviciu este considerată ilegală, nulă sau inaplicabilă, această dispoziție va fi totuși aplicabilă în măsura în care este permisă de legislația aplicabilă, iar partea inaplicabilă va fi considerată ca fiind separată din acești Termeni de serviciu, fără ca această dispoziție să afecteze validitatea și aplicabilitatea celorlalte dispoziții.

SECȚIUNEA 16 - REZILIERE

Obligațiile și responsabilitățile părților asumate înainte de data de reziliere supraviețuiesc rezilierii prezentului acord în toate scopurile.

Acești Termeni de serviciu sunt în vigoare dacă și până la rezilierea de către dumneavoastră sau de către noi. Puteți rezilia acești Termeni de serviciu în orice moment, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați serviciile noastre sau atunci când încetați să utilizați site-ul nostru.

În cazul în care, după aprecierea noastră, nu reușiți sau bănuim că nu respectați orice termen sau prevedere a acestor Termeni de serviciu, putem, de asemenea, rezilia acest acord în orice moment, fără notificare prealabilă, iar dvs. veți rămâne răspunzător pentru toate sumele suportate până la data scadentă a rezilierii, inclusiv; și/sau vi se poate refuza în consecință accesul la Serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

SECȚIUNEA 17 - ÎNTREGUL ACORD

Neexercitarea sau neaplicarea de către noi a oricărui drept sau prevedere din acești Termeni de servicii nu va constitui o renunțare la acel drept sau prevedere.

Acești Termeni și condiții de utilizare și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau în legătură cu Serviciul constituie întregul acord și înțelegere între dumneavoastră și noi și guvernează utilizarea Serviciului, înlocuind toate acordurile, comunicările și propunerile anterioare sau contemporane, orale sau scrise, dintre dumneavoastră și noi (inclusiv, fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale Termenilor și condițiilor de utilizare).

Orice ambiguitate în interpretarea acestor Termeni de serviciu nu va fi interpretată în detrimentul părții care a redactat textul.

SECȚIUNEA 18 - LEGEA APLICABILĂ

Acești Termeni de serviciu și orice acorduri separate prin care vă furnizăm servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din Regatul Unit.

SECȚIUNEA 19 - MODIFICĂRI ALE TERMENILOR DE SERVICIU

Puteți revizui cea mai recentă versiune a Termenilor de utilizare în orice moment pe această pagină.

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții de utilizare prin publicarea de actualizări și modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați în mod regulat site-ul nostru web pentru modificări. Continuarea utilizării sau a accesului la site-ul nostru web sau la Serviciu după publicarea modificărilor la acești Termeni de servicii constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 20 - INFORMAȚII DE CONTACT

Întrebările referitoare la Termenii și condițiile de utilizare a Serviciului trebuie să ne fie trimise la adresa support@topbrandsromania.com.


Virtue Ecom Group Ltd.
Unit 1113, 11th Floor Peninsula Centre
67 Mody Road
Tsim Sha Tsui East
Kowloon
Hong Kong
999077